×
Logo Jumbo Dick van Gerwen

Over deze Jumbo

 

 

 

Over Jumbo Edward Hamers

Zoals bekend gaan wij als Jumbo voor het grootste assortiment, de laagste prijzen en de beste service. Onze medewerkers beschikken allemaal over het 7 Zekerheden certificaat. Naast de formule elementen die Jumbo te bieden heeft proberen wij als Jumbo Edward Hamers het boodschappen doen nog makkelijker en leuker te maken dan onze collega’s elders in het land.

Jumbo Oirschot is een winkel met een dorps karakter. We hechten veel belang aan een verzorgde, vertrouwde en gezellige omgeving voor dagelijkse boodschappen. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers bekend zijn met het dorp Oirschot en haar bewoners. Zo komt  ruim 90% van ons personeel uit de regio en ben je naast verse, kwalitatieve en laaggeprijsde producten dan ook 100% verzekerd van Brabantse gezelligheid. 

Lokaal assortiment

De focus op de lokale omgeving zie je terug in ons assortiment. Met leverancier Lekker Brabant hebben wij een uniek assortiment producten met veel aandacht voor smaak en kwaliteit. Wij kiezen voor Willem&Drees omdat we echt verse, lokale en seizoensgebonden producten willen bieden. Dit assortiment zorgt voor diversiteit, zoals vergeten groenten en biologische producten. Willem&Drees brengt verse aardappels, groenten en fruit van boeren uit de regio Oirschot op tafel. Deze producten kun je vinden in herkenbare houten kistjes op onze groente en fruitafdeling.

Daar waar mogelijk kiezen we voor lokale leveranciers. Zo komen onze aardbeien van André Smits en onze asperges van Van Gerven, beide Oirschotse telers. Het echte Oirschotse Kroon bier ontbreekt uiteraard ook niet in ons assortiment.

Regionaal betrokken

Voor Oirschot willen we meer betekenen dan het bieden van dagelijkse boodschappen. Zo komt de Voedselbank 3 keer per week in onze winkel om etenswaren en bloemen die niet meer geschikt zijn voor verkoop, toch een goede bestemming te geven. Samen zorgen we ervoor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder belast wordt.

We staan dicht bij de gemeenschap en daar waar we kunnen dragen we verenigingen een warm hart toe door ze te sponsoren in geld of goederen. Iedereen weet dat een goede gezondheid belangrijk is, waardoor we beweging dan ook in het bijzonder aanmoedigen. Jumbo Edward Hamers heeft een nauwe samenwerking met o.a. Running Team Oirschot en voetbalclub Oirschot Voorruit.

Service

We begrijpen dat je niet altijd zin en tijd hebt om uitgebreid boodschappen te komen doen, (vrije) tijd is immers kostbaar. Met onze zelfscanners proberen we het winkelen makkelijker en sneller te maken. Je kan de producten zelf scannen en meteen inpakken, wat tijdswinst oplevert. Daarnaast is de prijs van producten evenals het totaalbedrag direct zichtbaar, zodat je nooit verrast wordt aan de kassa. Naast dagelijkse boodschappen kan je in onze winkel terecht voor verschillende services: 

-        Stomerij; meerdere malen per week komt de stomerij langs voor reiniging van uw kleding, beddengoed of gordijnen. Alle benodigde vergunningen zijn in huis en we voldoen aan alle Europese milieueisen. Je kleding is bij Jumbo dus in goede handen. Klik hier voor de prijslijst. Wil je weten wat de status van je opdracht is. Vul dan hier je bonnummer in dat op je afhaalbewijs staat en bekijk de status. 

-        Fotoservice; voor het afdrukken van o.a. foto’s, fotoboeken, wenskaarten, fotocadeaus en –kalenders. Meer informatie over onze fotoservice vind je hier

-        Postkantoor; voor verzending en ophalen van post, rouwkaarten en pakketten, overschrijven van kentekens en het kopen van cadeaubonnen of –kaarten. Klik hier om de status van je pakket te bekijken. 

-        OV-chipkaart oplaadpunt; voor o.a. het controleren, opladen en deblokkeren van saldo, het ophalen van 60+ keuzedagen, (studenten)reisproducten en bestellingen uit de webwinkel van de OV-chipkaart of het kopen van een anonieme chipkaart.

-        Medicijnen; wij bieden een assortiment van de meest gangbare medicijnen die zonder recept te verkrijgen zijn.

-        Milieuwand; een milieuwand voor een juiste, makkelijke en milieuvriendelijke manier van afvalscheiding en -verwerking. Hier kunt u baterijen, spaarlampen, blik,  klein elektronica, frituurvetolie en oude medicijnen kwijt.   

Mocht je vragen hebben over bovenstaande diensten kun je tijdens openingstijden rechtstreeks contact opnemen met onze servicebalie via 0499 – 320 699.

 

Openingstijden

Vandaag: 08:00 - 20:00
Bekijk alle openingstijden

BBQ Tip

Zet de barbecue op een vlakke ondergrond, gebruik geen brandbare vloeistoffen als spiritus en benzine en zet een emmer water binnen handbereik. Houd er rekening mee dat as nog 24 uur kan nasmeulen.

Bekijk alle tips!